Super Nintendo World wordt uitgebreid met Donkey Kong-gebied

Super Nintendo World wordt uitgebreid met Donkey Kong-gebied

Het Super Nintendo World-pretpark in Universal Studios Japan wordt in 2024 uitgebreid met een gebied gebaseerd op de Donkey Kong-franchise.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. Eerder dit jaar gingen er al geruchten over een mogelijk Donkey Kong-gedeelte in het park. Toen was namelijk al te zien dat er een nieuw gebied in het park in aanbouw was, waarbij de omringende muren een junglemotief hadden.

Heel veel is er nog niet bekend over het nieuwe gebied, behalve dat bezoekers een achtbaan, interactieve ervaringen en gethematiseerde merchandise en gerechten kunnen verwachten. "Gasten kunnen een wilde tocht maken door de weelderige jungles waar Donkey Kong en zijn vrienden leven." 

Het gebied moet in 2024 opengaan. Volgens Nintendo moet Super Nintendo World daarmee ongeveer 70 procent groter worden.

Super Nintendo World opende eerder dit jaar zijn deuren binnen Universal Studios Japan. Het Nintendo-pretpark moet ook naar Orlando, Hollywood en Singapore komen. In Hollywood wordt er op dit moment gewerkt aan het park, terwijl die in Orlando naar verluid pas in 2025 zijn deuren opent.

Super Nintendo World

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik moet zeggen, van wat ik tot nu toe gezien heb ziet Super Nintendo World er wel tof uit, een reden om helemaal naar die uithoek te reizen. Je kunt zelfs blokken stompen om (digitale) munten te verzamelen, zo interactief zal de Efteling nooit worden :)

0

Aanbevolen voor jou