Nieuws
Super Nintendo World

Super Nintendo World wordt uitgebreid met Donkey Kong-gebied

Nieuwe gedeelte van het Japanse park moet in 2024 opengaan

Geschreven door Michel Musters op
Het Super Nintendo World-pretpark in Universal Studios Japan wordt in 2024 uitgebreid met een gebied gebaseerd op de Donkey Kong-franchise.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. Eerder dit jaar gingen er al geruchten over een mogelijk Donkey Kong-gedeelte in het park. Toen was namelijk al te zien dat er een nieuw gebied in het park in aanbouw was, waarbij de omringende muren een junglemotief hadden.

Heel veel is er nog niet bekend over het nieuwe gebied, behalve dat bezoekers een achtbaan, interactieve ervaringen en gethematiseerde merchandise en gerechten kunnen verwachten. "Gasten kunnen een wilde tocht maken door de weelderige jungles waar Donkey Kong en zijn vrienden leven." 

Het gebied moet in 2024 opengaan. Volgens Nintendo moet Super Nintendo World daarmee ongeveer 70 procent groter worden.

Super Nintendo World opende eerder dit jaar zijn deuren binnen Universal Studios Japan. Het Nintendo-pretpark moet ook naar Orlando, Hollywood en Singapore komen. In Hollywood wordt er op dit moment gewerkt aan het park, terwijl die in Orlando naar verluid pas in 2025 zijn deuren opent.

Super Nintendo World

Dit artikel delen:

Lees meer

Activision Blizzard gaat door werkcultuur getroffen werknemers betalen Alle Xbox Insider-leden kunnen dit weekend Halo Infinite uitproberen
1

Reacties op: Super Nintendo World wordt uitgebreid met Donkey Kong-gebied

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 28 september 2021 11:58
    Ik moet zeggen, van wat ik tot nu toe gezien heb ziet Super Nintendo World er wel tof uit, een reden om helemaal naar die uithoek te reizen. Je kunt zelfs blokken stompen om (digitale) munten te verzamelen, zo interactief zal de Efteling nooit worden :)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.