Nieuws
Super Nintendo World

Super Nintendo World Osaka sluit opnieuw de deuren

Wegens toenemend aantal Corona-gevallen

Geschreven door Cody Dakota op
Super Nintendo World in Universal Studios Japan sluit opnieuw de deuren vanwege een toenemend aantal Corona-besmettingen.

Het park ging vorig maand (18 maart) open en moet de deuren nu dus alweer sluiten, weliswaar tijdelijk. Het park gaat uit voorzorg dicht om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. Kort voor het sluiten van het pretpark werd de noodtoestand uitgeroepen in de Japanse steden Osake en Tokyo.

De opening van het pretpark in Osaka stond gepland voor afgelopen zomer, maar werd uitgesteld naar februari 2021. Ook die datum werd verplaatst naar 18 maart. Naast de Japanse locatie wordt er ook gewerkt aan een park in Orlando, Verenigde Staten. Die opening lijkt te zijn uitgesteld naar 2025.

Super Nintendo World is een pretpark gebaseerd op de Super Mario-games. Zo zijn er attracties op basis van Mario Kart en zijn delen uit het Mushroom Kingdom nagebouwd.

Dit artikel delen:

Lees meer

iOS-update voegt ondersteuning voor PS5 en Series X-controllers toe Finisher kunnen voortaan worden uitgeschakeld in Assassin's Creed Valhalla
1

Reacties op: Super Nintendo World Osaka sluit opnieuw de deuren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Baris

    • 28 april 2021 13:44
    Mooie stad dat Osake ;)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.