Super Meat Boy krijgt 40 nieuwe levels op XBLA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het eerste pakket, Cramps, bevat een collectie van levels die door gamers in de PC-versie zijn gemaakt. Het tweede pakket is Expert Remix. Een heruitgave van de moeilijkste levels van Super Meat Boy. "De levels die de speler verschrikkelijk vond en nooit meer wilde spelen, komen nu terug. Alleen dan veel moeilijker", schrijft Team Meats Edmund McMillen op zijn blog.

De Expert Remix- en Cramps-pakketten zijn beide te vinden op Teh Internets, het downloadplatform in Super Meat Boy voor Xbox Live Arcade. Via Teh Internets, kunnen spelers gratis extra levels downloaden. In totaal telt Super Meat Boy nu ruim 430 levels.

Vlees

Super Meat Boy is een platformgame waarin een stuk vlees die zijn vriendin moet redden van een kwaardaardige foetus in pak de hoofdrol speelt. De vlezige held moet over grote cirkelzagen en roestige naalden springen en komt vele andere gevaren tegen op zijn avontuur. De game, die veel lof kreeg van de internationale gamepers, staat bekend om zijn hoge moeilijkheidsgraad.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou