Super Mario Odyssey krijgt Theater-modus

Super Mario Odyssey krijgt Theater-modus

Super Mario Odyssey krijgt op 26 april een Theater-modus, waarmee alle cutscenes van het spel opnieuw bekeken kunnen worden. Bovendien is het mogelijk om de films in virtual reality te beleven met het Labo VR-pakket van Nintendo. Ook voegt de update drie nieuwe missies toe.

Vorige week werd bekendgemaakt dat Super Mario Odyssey een update krijgt op de Nintendo Switch, waardoor het spel kan worden gebruikt met het nieuwe Nintendo Labo VR-pakket. De update, die ook uitkomt voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild, verschijnt op 25 april.

Het Japanse Twitter-account van Super Mario Odyssey heeft nu laten weten dat op 26 april ook een Theater-modus wordt geïntroduceerd in het spel. Deze modus geeft spelers de mogelijkheid om alle cutscenes in de game, inclusief de openingsfilm, opnieuw te kunnen bekijken. De modus ondersteunt bovendien het Labo VR-pakket, zodat alle scenes herbeleefd kunnen worden in virtual reality.

De update van 26 april voegt ook drie nieuwe korte missies toe aan Super Mario Odyssey, waarin munten en muzieknoten verzameld moeten worden. Op een aantal afbeeldingen, die eerder deze week werden geplaatst door het Japanse Twitter-account, is te zien hoe Mario verschillende instrumenten brengt naar personages in het Cap-, Seaside en Luncheon-koninkrijk.

Lees ook onze review van Nintendo Labo VR, waarin Lucas uitlegt dat Nintendo met Labo VR niet de strijd met de concurrentie aan wil gaan.

Super Mario Odyssey

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou