Deze week Sundered Eldritch Edition gratis in de Epic Games Store

Deze week Sundered Eldritch Edition gratis in de Epic Games Store

Sundered: Edritch Edition wordt de volgende wekelijkse gratis game van de Epic Games Store en vervangt daar mee Darksiders, Darksiders 2 en Steep.

Vanaf 9 januari is de game gratis beschikbaar voor gebruikers van de Epic Games Store. Epic doet al een tijdje aan het concept van wekelijkse gratis games, zo zijn Darksiders 1 en 2, Celeste en Fez zijn Sundered al voorgegaan.

Sundered is een met de handgetekende metroidvania-game van ontwikkelaar Thunder Lotus Games. De speler moet de speciale Eldritch-krachten omarmen of weerstaan. De Eldritch-editie voegt te mogelijkheid tot lokale co-op toe, evenals nieuwe regio’s om te verkennen, een nieuwe quest en een nieuwe eindbaas toe.

Tot op heden is het niet duidelijk of Epic Games van plan is om tijdens 2020 het hele jaar door te blijven gaan met het concept van de wekelijkse gratis games. Spelers kunnen zich in ieder geval wel gaan vermaken met Sundered: Eldritch Edition.

Watch on YouTube

Sundered: Eldritch Edition is van 9 tot en met 16 januari gratis te spelen via de Epic Games Store.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mn EGS library is inmiddels behoorlijk groot 60+ games (en dan heb ik er af en toe ook nog eens 1tje gemist), en nog geen cent uitgegeven daar. Heel veel vette games.

0

Aanbevolen voor jou