Stunts in Uncharted-film waren de moeilijkste uit Tom Hollands carrière

Stunts in Uncharted-film waren de moeilijkste uit Tom Hollands carrière

Volgens acteur Tom Holland waren de stunts die hij in de aankomende verfilming van Uncharted uitvoerde de moeilijkste stunts uit zijn carrière.

Holland, die de rol van hoofdpersonage Nathan Drake vertolkt en verder vooral bekend is uit de moderne Spider-Man-films, vertelt dat in een korte promotievideo van de film. De video is hieronder te bekijken.

Holland heeft het specifiek over de scène waarin Nathan Drake aan de vracht van een vliegtuig hangt. Dit is gebaseerd op een hoofdstuk uit de PS3-game Uncharted 3: Drake's Deception. Onlangs bracht Sony beelden uit van deze filmscène, die ook hieronder te zien zijn.

"In Uncharted filmde ik stunts die veel grootser zijn dan ik ooit eerder heb gedaan", aldus Holland. "De scène waarin ik uit een vliegtuig aan de vracht hang hebben we wel vijf weken bijna dagelijks geschoten. Soms hing ik zo'n dertig meter in de lucht, vastgebonden aan een kist die ronddraaide, en bleef ik er aan hangen tot ik er van af viel. Het was echt eng, maar die angst maakt de scène wel authentiek. Het is de moeilijkste actiescène waar ik ooit in heb gespeeld."

De Uncharted-film verschijnt op 18 februari 2022 in de bioscoop en draait om de schat van Ferdinand Magellaan, een Portugese wereldreiziger. De film wordt gemaakt door Colombia Pictures, in samenwerking met Sony Pictures Entertainment, PlayStation Productions en game-ontwikkelaar Naughty Dog. Uncharted wordt geregisseerd door Ruben Fleischer. Naast Holland speelt ook Mark Wahlberg in de film. Hij vertolkt de rol van Victor Sullivan.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Proberen ze maar te hypen, maar het wat ik in de trailers gezien heb maakt mij niet warm, vond de 'fan-made-movie' met Nathan Filion nog steeds meer mijn interesse opwekken. Zat echt niet te wachten op 'teen Drake'.

0
test

@SuperDre Hij is al 25, niet echt een "Teen" meer, hoewel sommige acteurs dat nog wel spelen ook al zitten ze in hun twintiger jaren. Volgens de verhalen speelt hij een jonge, maar volwassen Drake versie. Verder deel ik je mening, dat de trailers mij nog niet warm maken om de film in de bios te gaan zien.

0
test

@SuperDre ik ook, we hebben het allemaal al eens gezien. Hangend aan cargo, een sportwagen die uit een vliegtuig valt. Hij springt over die cargo terug naar binnen alsof dat vliegtuig niet met een paar honderd kilometer per uur vliegt. Beetje Bro humor tussen de acteurs... zucht.

0
test

Tja de fan film met Fillion, hoe leuk ook, voelde toch aan als een fan film, maar Holland was zeker niet mijn eerste keuze geweest. Wel leuk dat zelfs de grote actiescenes voor een stuk leunen op good old fashioned stunt werk.

0

Aanbevolen voor jou