Paradigm Entertainment en THQ hebben nu ook officieel bekend gemaakt bezig te zijn met een nieuwe Stuntman game. Onder de noemer Stuntman: Ignition kruipt de gamer weer in de rol van een Hollywood stuntman die tofste, vreemdste, gekste en meest levensgevaarlijke stunts uit moet voeren.

De game kent zowel een carrièremode als een online multiplayer modus. In de carrièremode voer je stunts uit voor grote Hollywood producties, commercials en toernooien. In de multiplayer kun je op bestaande filmsets gaan stunten of zelf een arena bouwen om op los te gaan. In het persbericht wordt genoemd dat je 'andere stuntmannen uit kunt dagen op jouw stuntbaan'. Of dit betekent dat je ze uitnodigt in je game of dat je de banen via een online systeem uit kunt wisselen, is nog even gissesn.

Stuntman: Ignition kent meer dan 25 voertuigen, variërend van exotische sportwagens tot motoren en een hovercraft. De game wordt ontwikkeld voor de Playstation 3, Xbox 360 alsook de oude vertrouwde Playstation 2. Stuntman: Ignition komt nog deze zomer uit.

 

Screenshots die verschenen zijn vóór de officiële aankondiging.