Nieuws
Ty the Tasmanian Tiger

Studio wil Ty the Tasmanian Tiger-vervolgen ook naar Switch brengen

Dat is afhankelijk van hoe goed het eerste deel verkoopt

Geschreven door Michel Musters op
Krome Studios wil Ty the Tasmanian Tiger 2 en 3 ook naar de Switch brengen, aldus de ontwikkelaar.

Steve Stamatiadis van Krome laat in een interview met Nintendo Everything weten dat de interesse om de vervolgen naar Switch te brengen er zeker is. "We zouden het graag doen. Als het eerste deel goed verkoopt, willen we de vervolgen zeker naar Switch (en andere systemen) brengen. TY2 en TY3 zijn er klaar voor qua art assets. Ze staan al op Steam. Wel moet het overzetten anders verlopen, want de games draaien op een andere engine dan TY1."

Eerder dit jaar bracht Krome de eerste Ty the Tasmanian Tiger opnieuw uit op de Switch - een PS4-versie is nog in de maak. De platformer verscheen oorspronkelijk in de jaren '00 op diverse systemen.

De ontwikkelaar laat ook weten dat het open staat voor een compleet nieuw deel in de platformreeks. Ty the Tasmania Tiger 4 verscheen exclusief op pc in 2015 en was een tweedimensionale platformer, maar een nieuwe Ty zou weer een volledige 3D-platformer worden.

Ty the Tasmanian Tiger HD

Dit artikel delen:

Lees meer

The Last of Us: Part 2 en Ghost of Tsushima ontvangen nieuwe releasedata The Initiative werkt volgens fans mogelijk aan nieuwe Perfect Dark
1

Reacties op: Studio wil Ty the Tasmanian Tiger-vervolgen ook naar Switch brengen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    ryan199494

    • 27 april 2020 16:51
    dat zou ik heel gaaf vinden, voor mij waren Ty games en Kingdom hearts mijn favorieten games op de ps2. dus ik zou ze graag allemaal zien op de switch

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.