Street Racing Syndicate komt ook naar de PC | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

GameSpot heeft van Namco bevestigd gekregen dat de straatracegame Street Racing Syndicate ook op de PC zal verschijnen. Dit vermoeden ontstond toen op de nieuw gelanceerde, officiële website een PC logo te zien was. Een persbericht of officiële statement omtrent een release op dit platform was er echter nog niet.

Namco had de PC versie nog niet officiëel wereldkundig gemaakt omdat men nog geen releasedate vastgelegd had. Het spel zal wel met zekerheid, later verschijnen dan de consoleversies. Deze zullen in de Verenigde Staten al eind augustus op de markt komen, in Europa wellicht iets later.

Street Racing Syndicate wordt ontwikkeld door Eutechnyx en zou eerst bij 3DO verschijnen, toen deze uitgever niet geheel onverwachts het hoofd niet meer boven water wist te houden. Namco kocht voor meer dan een miljoen euro het spel over en hoopt er derhalve, een flinke duit uit te slaan. Men zal de concurentie aan moeten gaan met Need for Speed: Underground 2, Juiced, Midnight Club 3, Burnout 3 en al die andere racegames die ons de komende maanden nog te wachten staan.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou