Street Fighter III: Third Strike Online krijgt DLC-pakketten | Gamer.nl

Street Fighter III: Third Strike Online krijgt DLC-pakketten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het eerste pakket, de Colour Pack 1, voegt aan de speelbare personages 7 nieuwe te kiezen kleuren voor hun outfit toe. De Colour Pack 1 verschijnt in de loop van volgende week. Later dit jaar volgen twee Match Packs, met daarin wedstrijden van het Fight for the Future-toernooi voor spelers om terug te kijken.

De eerste Match Pack bestrijkt de de top 8 spelers van het toernooi, terwijl de tweede een compilatie betreft van de beste wedstrijden. Beide pakketten komen met commentaar van Street Fighter-expert James Chen. Tot slot komt er een Music Pack met daarin de themanummers van de kla ieke Street Fighter III: New Generation- en Street Fighter III: Second Impact-vechters. Deze verschijnt ergens in de komende maanden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou