Street Fighter 6 krijgt speciale animaties voor 'perfecte' rondes

Street Fighter 6 krijgt speciale animaties voor 'perfecte' rondes

Spelers die een 'perfecte' ronde in Street Fighter 6 halen, krijgen een speciale animatie voor hun personage aan het einde van een ronde.

Een brand manager van Capcom deelde een zelf opgenomen video vanaf Japan Expo 2022. Daarop is te zien hoe iemand Street Fighter 6 speelt. De persoon in kwestie bestuurt het personage Luke, die een speciaal dansje doet nadat de speler een perfecte ronde heeft gehaald. Een perfecte ronde in vechtgames betekent dat de speler zelf geen één keer is geraakt.

Het lijkt er op dat alle personages in het aankomende spel een speciale pose krijgen wanneer een perfecte ronde wordt behaald. De brand manager in kwestie vraagt zich op social media af hoe de andere animaties van personages er uitzien.

Street Fighter 6 is al geruime tijd aangekondigd, maar tijdens de State of Play eerder dit jaar werd voor het eerst gameplay van het spel getoond. De game komt ergens in 2023 naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Capcom heeft al bevestigd dat het spel cross-play krijgt.

Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou