Nieuws
Street Fighter 6

Street Fighter 6 bevat uitgebreide toegankelijkheidsopties qua geluid

Waaronder een 'piep' die de afstand tussen de speler en de tegenstander aangeeft

Geschreven door Michel Musters op
Street Fighter 6 bevat een grote verscheidenheid aan geluidsopties om de game toegankelijker te maken.

Onlangs werd er een gesloten bèta van de game gehouden en spelers hebben op social media de geluidsopties gedeeld. Zo kan men het volume van diverse geluidseffecten bepalen. 

Ook kan men een speciaal geluid toevoegen waarmee mensen kunnen horen hoever ze van een tegenstander staan - vooral handig voor mensen die slecht of niet kunnen zien. De 'piep' die hoorbaar is wordt intenser als met dichterbij de tegenstander komt. Men kan zelfs bepalen hoe hard dit geluid klinkt. 

Verder zijn er geluidsindicaties voor hoge, medium en lage aanvallen, waardoor het gemakkelijker is voor spelers om bepaalde aanvallen te herkennen.

Street Fighter 6 komt ergens in 2023 naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. De game bevat onder andere de nieuwe modus World Tour. Deze modus bestaat uit een open wereld waarin spelers diverse locaties kunnen verkennen en Street Fighter-personages kunnen ontmoeten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Perfect Dark is 'reverse-engineered', pc-ports en mods zijn nu mogelijk Activision werkt aan AI waarmee gamemuziek wordt afgestemd op speler
0

Reacties op: Street Fighter 6 bevat uitgebreide toegankelijkheidsopties qua geluid

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.