Strategiegame gebaseerd op Starship Troopers in ontwikkeling

Strategiegame gebaseerd op Starship Troopers in ontwikkeling

Er is een real time strategy-game gebaseerd op de actiefilm Starship Troopers in de maak.

Starship Troopers: Terran Command moet ergens in 2020 op pc verschijnen. De game wordt ontwikkeld door Slitherine Games en The Aristocrats, die eerder aan Order of Battle: World War 2 werkten.

In Terran Command krijgen spelers controle over legers die het op moeten nemen tegen gigantische, buitenaardse insecten. "Als je een van de meest iconische films uit de jaren '90 pakt en die in een strategiegame rondom overleven kneedt, dat je mengt met klassieke real-time strategie-elementen, tower defense en tactische uiteenzetting van units, dan krijg je Starship Troopers: Terran Command", aldus regisseur Iain McNeil.

De game moet dynamisch gegenereerde campagnes krijgen, alsmede een campagnemodus waarin het verhaal en de missies zich ontwikkelen afhankelijk van de keuzes van spelers en hoe men het doet op het slagveld.

Starship Troopers is een satirische actiefilm uit 1997 van Paul Verhoeven. In de film koloniseren mensen het universum, maar stuiten ze op een buitenaards insectenras, wat een intergalactische oorlog oplevert.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

top, ik mis alleen een dingetje op het einde van dit filmpje ... "would you like to learn more?" :D

0
test

Dit lijkt me eigenlijk wel wat 😁👌

0

Aanbevolen voor jou