Stranded Deep stilzwijgend toegevoegd aan Game Pass

Stranded Deep stilzwijgend toegevoegd aan Game Pass

De eerste toevoeging aan Game Pass in 2023 is Stranded Deep. De survivalgame is zonder aankondiging toegevoegd aan de abonnementsdienst.

Stranded Deep, de survivalgame met open wereld van de Australische ontwikkelaar Beam Team, is nu verkrijgbaar via Game Pass op zowel pc als Xbox. Het markeert de eerste toevoeging aan de abonnementsdienst in 2023.

Tot dusver heeft Microsoft nog niet zijn gebruikelijke, maandelijkse overzicht gegeven van games die deze maand via Game Pass beschikbaar worden. Wel waren er al enkele titels aangekondigd. Persona 3 Portable en Persona 4 Golden komen op 19 januari bij Game Pass. Monster Hunter Rise voegt zich er een dag later bij, op 20 januari. Tot slot komt Age of Empires 2: Definitive Edition op 31 januari op Game Pass te staan, en ook de nieuwe game Inkulinati is dan gelijk beschikbaar.

Op 15 januari zullen nog enkele games verdwijnen van de abonnemenstdienst. Het gaat om The Anacrusis (Game Preview), Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, Nobody Saves the World, Pupperazzi en Windjammers 2.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet helemaal stil zwijgend, ze hadden gisteren via instagram bekend gemaakt dat ie te spelen was.

0

@hulstpower haha, K. Zonder voor aankondiging hadden beter kunnen schrijven?

0
test

Nice, altijd al een willen proberen, ik heb een zwakte voor die buggy survival games zoals Ark en rust.

0

Aanbevolen voor jou