Nieuws
assassin's creed valhalla

Stonehenge aanwezig in Assassin’s Creed Valhalla

Ontwikkelaar bevestigt in tweet

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Spelers kunnen Stonehenge bezoeken in Assassin’s Creed Valhalla. Dat heeft ontwikkelaar Ashraf Ismail bevestigt in een tweet.

Assassin’s Creed Valhalla werd vorige week aangekondigd door Ubisoft. Spelers kunnen eind dit jaar aan de slag in Scandinavië en Engeland in de Vikingen-tijd. Een fan op Twitter vroeg aan Ashraf Ismail, de creative director van de game, of spelers ook de toeristische attractie Stonehenge kunnen bezoeken in Valhalla. De ontwikkelaar gaf hierop het antwoord: “Oh, jazeker!”, met een lachend gifje eronder. De tweet is hieronder te bekijken.

Stonehenge is een megalithisch monument uit de jonge steentijd. Het monument staat in de buurt van de stad Amesbury in het zuiden van Engeland. Het lijkt er dus op dat spelers in Assassin’s Creed Valhalla verschillende gebieden in het oude Engeland kunnen bezoeken.

Assassin’s Creed Valhalla komt aan het einde van dit jaar uit op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia. Tijdens de Inside Xbox-presentatie donderdag worden er weer nieuwe beelden van de game onthuld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Drie nieuwe Activision-games moeten dit jaar uitkomen Mortal Kombat: Aftermath introduceert RoboCop
1

Reacties op: Stonehenge aanwezig in Assassin’s Creed Valhalla

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Cocabeer

    • 7 mei 2020 10:10
    Ben benieuwd hoe ze dat gaan uitbeelden. Er is nog veel onduidelijk over hoe het er toen uit zou hebben gezien. Misschien is het wel een bouwsel van de Isu?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.