Vorige maand wisten we al te melden dat publisher Eidos Interactive games zou gaan distribueren via Valve's Steam Engine, waarmee tegen betaling spellen gedownload kunnen worden. De eerste lading games bestond uit Just Cause, Battlestations: Midway en de Hitman en Commandos series.

Deze week is Eidos voor de tweede maal diep in de archieven gedoken en heeft een paar juweeltjes van titels online weten te zetten.

De nieuwere spellen zijn Tomb Raider: Legend ($26.95), Project: Snowblind ($17.95) en Rogue Trooper ($26.95), maar er zijn ook wat oudere favorieten onder de harcore gamers te vinden; Deus Ex: Game of the Year Edition ($8.95), de sequel Deus Ex: Invisible War ($17.95) en Thief: Deadly Shadows ($17.95.) De prijzen gelden tot 9 april in verband met een kortingsactie, dus wees er snel bij als je nog even gauw een paar dollar wil besparen.

Steam heeft nu ruim 150 games in het bestand staan en dat aantal groeit nog steeds. Eidos kan met releases van klassiekers als deze de boel alleen nog maar verder opstomen.