Het zal je niet zijn ontgaan dat je deze week kans kunt maken op 1 van de drie The Simpsons Slim & Lite PSP's. Om deze te winnen moet je een foto/plaatje/photoshop/filmpje van jezelf als Simpson of in de Simpsons wereld opsturen.

NOOT: Een opmerking met betrekking tot het gebruiken van de Simpsons creator tool, aangezien veel mensen daar commentaar op hadden. De redactie is van mening dat eigen creaties het leukst zijn, maar het gebruiken van de Simpsonize tool is in deze contest niet verboden.

Gisteren kon men stemmen in de vierde ronde waarin de volgende finalisten naar voren kwamen:  Nanco Homan en Ceriel Verschoor.

Inmiddels zijn we beland aan de laatste stemronde (stemmen kan in de poll, rechtsonderaan). Stemmen kan nog tot vanavond. Morgen worden de finalisten bekend gemaakt en zal er gekeken worden wie er vandoor gaan met een van de drie Slim & Lite PSP's - The Simpsons Edition.

1. Fedde Posthuma 2. Michiel Ubels & 3. Teun Leene 4. Bao Nguyen 5. Kim Kusters De finalisten in de vijfde stemronde zijn geworden: Bao Nguyen & Kim Kusters. Zij gaan door naar de finale.