Stemacteur Nolan North zegt dat fans geen Uncharted-film willen | Gamer.nl

Stemacteur Nolan North zegt dat fans geen Uncharted-film willen | Gamer.nl

Nolan North, een stemacteur die met name bekend is om zijn werk als de stem van Nathan Drake (hoofdrolspeler van de Uncharted-games), heeft in een interview met Game News aangegeven dat volgens hem de fans niet zitten te wachten op een verfilming van de Uncharted games. Daarbij liet hij weten niet betrokken te zijn bij de Uncharted-film, maar dat hij wel alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houdt.

"Mijn mening over een Uncharted-film, van wat ik van de fans heb gehoord, is dat ze niet zitten te wachten op een verfilming van de serie", aldus Nolan North. "Ongeacht wie de rol van Nathan Drake gaat spelen. Of het financieel aantrekkelijk is valt ook te betwijfelen, de meest recente verfilming van een game werd niet zo goed ontvangen: Hitman. Daarnaast denk ik niet dat de fans niet zitten te wachten op een andere Nathan Drake."

Het volledige interview met Nolan North is vastgelegd op beeld.

De Uncharted-games worden uitgegeven door Sony Computer Entertainment en de afgelopen jaren probeert de filmtak van Sony, Sony Pictures, de franchise naar het witte doek te brengen. 

Gerelateerde artikelen:

10 aankomende gamefilms

Uncharted film opnieuw uitgesteld?

Door Filmfan.nl

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou