Stemacteur mogelijk bezig met een aan Deathloop gerelateerde game

Stemacteur mogelijk bezig met een aan Deathloop gerelateerde game

Jason E. Kelley, de stemacteur die hoofdpersonage Colt in de game Deathloop van stem voorziet, werkt aan een game die gerelateerd lijkt te zijn aan Deathloop.

Dinsdag plaatste de acteur een foto op Twitter waarin te zien is dat hij zijn stem aan het opnemen is. "Ik kan niet wachten om te delen wat dit is." Toen iemand hem vroeg of het om een uitbreiding op Deathloop ging, meldde hij dat het een "nieuwe titel" is. Hij gebruikte daarnaast hashtags als #deathloop en #coltjustcolt.

Het is niet bekend om wat voor project het precies gaat. Aangezien Kelley hashtags gerelateerd aan Deathloop gebruikt en meldt dat het niet om dlc gaat, wordt er gespeculeerd dat Arkane werkt aan een spin-off van Deathloop. 

Ook is het mogelijk dat er nieuwe content aan een aankomende Xbox-versie van Deathloop wordt toegevoegd. De game is een jaar console-exclusive voor PlayStation 5 en verscheen op 14 september 2021. Op 14 september dit jaar zou het spel dus op Xbox uit kunnen komen. Vooralsnog is echter niets officieel aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hij geeft zelf in de reacties op zijn tweet aan dat het een nieuwe titel, niet gerelateerd aan deathloop, betreft.

0

Aanbevolen voor jou