Stemacteur deelt mogelijke spoiler voor Zelda: Breath of the Wild 2-plot

Stemacteur deelt mogelijke spoiler voor Zelda: Breath of the Wild 2-plot

Een Italiaanse stemacteur heeft een mogelijk detail onthuld over het verhaal van het The Legend of Zelda: Breath of the Wild-vervolg.

Volgens Pietro Ubaldi, die de stem van Daruk inspreekt in de Italiaanse versie van Zelda: Breath of the Wild, heeft hij ook zijn stem verleend aan het vervolg. Hij zou niet alleen Daruk wederom van stem voorzien, maar ook zijn voorvader. Ubaldi claimt dat zijn stemmenwerk ook een "serieuzere" sfeer heeft dan in het eerste deel.

Fans speculeren nu dat Ubaldi onbedoeld een belangrijk plotpunt van het aankomende vervolg heeft onthuld. Zij speculeren dat de Link die in de trailers van het spel te zien is, niet de Link uit Breath of the Wild is, maar de eeuwenoude held van 10.000 jaar geleden waar in de eerste game over verteld wordt. Het is echter ook mogelijk dat het om flashbacks gaat.

Hoe dan ook heeft Nintendo vooralsnog geen officiële details rondom het verhaal van het vervolg onthuld. Ook de naam van de game is nog niet bekend. Nintendo stelde het Switch-spel onlangs uit naar het voorjaar van 2023.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blijft toch bijzonder dat je dit als baan hebt, donders goed weet dat je je mond gewoon dicht moet houden en dat toch dit soort dingen de wereld inslingert. Wel een goede manier om ervoor te zorgen dat je bij de volgende game vervangen wordt.

0
test

Elke Zelda heeft toch een 'nieuwe' held in een andere tijdlijn? Elke keer Link, maar toch een andere incarnatie. Niks bijzonders dit dus, het geldt voor iedere nieuwe Zelda tot nu toe.

0
test

@clandestine666 Ja maar dan nog is het een beetje plot verraden omdat bij botw2 logischerwijs wel gedacht wordt aan een opvolger, dus Link van deel 1 die daarna verdergaat in deel 2. Maar als we ineens 10.000 jaar terug gaan is het geen sequel maar een prequel en dat had niemand verwacht denk ik. Verder lijkt het 2 tijdlijnen te hebben. En dat is wel ongebruikelijk. Want die Daruk acteur spreekt dus ook( met nadruk op ook) een voorvader in) en dus lijkt de game in de huidige BotW tijd af te spelen en 10.000 jaar ervoor. Dus beetje plot verraad is het mogelijk wel als het klopt en hiermee heeft hij dan toch echt wel wat laten vallen wat zelfs voor een zelda niet gebruikelijk is. Namelijk mogelijk 2 tijdlijnen en mogelijk geen directe sequel maar eerder een oer prequel.

0
test

Te@watashi wa maurice desu. Ik vind het altijd knap dat mensen er uberhaupt nog iets chronologisch van kunnen(proberen te) maken, die wirwar aan tijdlijnen en kleine aanknopingspuntjes die de Zelda-serie kenmerkt. Ieder deel is vooral heel erg op zichzelf staand, Ik heb alle console-Zelda's doorgespeeld, sommige meerdere keren maar ik kan er geen 1 echt duidelijk aan een andere knopen. Het is dat er af en toe vanuit Nintendo zelf wat over gehint wordt, wat dan gelijk weer voer is voor de fanatiekste fans om met theorieen op de proppen te komen. YouTube'er Zeltik vind ik daarin 1 van de beste, en volg ik daarom al een tijdje. Als je Zelda gossip en complottheorieen erover leuk vindt is dat een aanrader om eens te checken, mocht je 'm niet kennen.

0
test

@watashi wa maurice desu.Ik dacht dat botw2 een prequel werd, alleen toen werd ik er hier op aangewezen dat het om een vervolg was wat zoveel jaar naar de eerste afspeelde. Moet er wel bij zeggen dat ik dacht dat het een prequel was omdat ik in de war was met die hack en slash versie van zelda.

0

Aanbevolen voor jou