'Steden SimCity even groot als middelgrote SimCity 4' | Gamer.nl

'Steden SimCity even groot als middelgrote SimCity 4' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De stad die je vandaag hebt kunnen zien, is ongeveer hoe groot de steden kunnen worden en dat is even groot als een middelgrote stad in SimCity 4, de grootte die de meeste spelers kozen", aldus Haber. Maar wat we daarbovenop hebben is dat je in een regio kunt spelen met andere spelers, of alleen, en meerdere steden kunt hebben."

Haber geeft aan dat spelers elke stad in een regio kunnen specialiceren om zo een groter geheel te creëeren, per regio kunnen er tientallen steden zijn. Verder liet hij weten dat op de komende E3-beurs de multiplayermodus van SimCity centraal staat en er daar meer bekend wordt gemaakt over hoe spelers elkaars steden kunnen beïnvloeden en veranderen. De nieuwe SimCity staat gepland voor een release in 2013.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou