Steam Summer Sale is eind vorige week begonnen

Steam Summer Sale is eind vorige week begonnen

Afgelopen vrijdag is de Steam Summer Sale van start gegaan.

Het jaarlijkse evenement biedt honderden games op Steam met korting aan. Spelers kunnen zoals gebruikelijk daarnaast ook virtuele ruilkaarten en emblemen verzamelen. Zoals de afgelopen jaren het geval is, zijn er geen dagelijkse deals: alle kortingen gelden tot het einde van de uitverkoop. Op 7 juli loopt de Steam Summer Sale af.

Onder de spellen die met korting te koop zijn, vallen onder andere Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, Disco Elysium, Planet Zoo, Ghostwire: Tokyo, De Sims 4, Forza Horizon 5, Monster Hunter Rise, Fifa 22, Sea of Thieves, Cities: Skylines en It Takes Two.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als je die Quest gaat doen met het zoeken van die games, weet wel dat de games die je moet zoeken nep games zijn. Je moet gewoon de lijst van games af gaan op zoek naar THX4* rechtsonder in het blokje van de game waar normaal de prijs staat. Soms moet je heel wat doorscrollen.

0
test

@SuperDre Ah, bedankt! Snapte m al niet.

0
test

@Helios Dat probleem had ik vrijdag dus ook, aangezien het helemaal niet duidelijk is. Dat maakt het gebruik van de uiteindelijk antwoorden die sommige mensen gepubliceerd hebben dus ook relatief zinloos. Wetende dat je alleen maar rechstonder naar THX4* hoeft te zoeken maakt het sneller door de lijst scrollen een stuk makkelijker.

0

Aanbevolen voor jou