Nieuws

Steam ondersteunt vanaf nu betalingen met bitcoins

Samenwerking tussen Valve en Bitpay

Geschreven door Aida . op

Het is vanaf nu mogelijk games op Steam aan te schaffen met de virtuele valuta bitcoin. Dit laten Valve en Bitpay weten op de officiële Bitpay-site. 

Volgens Bitpay is het gebruik van bitcoin ingevoerd om gamers uit landen als India, China en Brazilië tegemoet te komen. “Valve wilde met ons samenwerken, omdat ze op zoek waren naar een snelle en internationale betaalvorm voor Steam-gebruikers in die landen. Traditionele betaalopties als creditcards zijn vaak niet beschikbaar. Bitcoin is een universele manier van betalen op het internet en geeft spelers overal ter wereld te mogelijkheid van Steam gebruik te maken. Dit alles zonder de hoge transactiekosten of het risico van fraude, wat wel voorkomt bij betalingen met creditcards.”

Bitcoin is een digitale valuta waarmee mensen dingen kunnen kopen of verkopen op het internet. De digitale betaalvorm werd in 2009 geïntroduceerd. 

Bron: Bitpay

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation 4 is 40 miljoen keer verscheept Koei Tecmo begint aan ontwikkeling van NX-games
1

Reacties op: Steam ondersteunt vanaf nu betalingen met bitcoins

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    TheDeeGee

    • 28 april 2016 12:29
    Nu nog een optie om geld in je Steam Wallet terug te kunnen storen op je Bank Rekening. Tot die tijd schaf ik helemaal niks meer aan op Steam.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.