Nieuws
Sackboy: A Big Adventure

Steam-illustratie hint naar pc-release Sackboy: A Big Adventure

Wordt de pc-versie binnenkort aangekondigd?

Geschreven door Michel Musters op
Mensen hebben een illustratie van de PlayStation-game Sackboy: A Big Adventure op Steam gevonden.

Eerder dit jaar lekten er al menu's uit waarin pc-settings voor de game waren te zien. Daarnaast werd het spel vorig jaar ook gespot in de Steam-database. Nu is er een icoontje gevonden op de Steam-servers zelf, zo meldt VGC. Het is dus zeer waarschijnlijk dat het spel naar Steam komt.

Sackboy: A Big Adventure kwam tegelijk met de release van de PlayStation 5 uit op PS5 en PS4. Het betreft een driedimensionale platformer die alleen of met meerdere spelers doorlopen kan worden - sommige levels zijn zelfs alleen met meerdere mensen speelbaar. Eerdere games met Sackboy in de hoofdrol - de LittleBigPlanet-spellen - lieten zich min of meer als 2D-platformers besturen.

Gamer.nl gaf een 7,5 aan de PS5-versie van de game: "Sackboy: A Big Adventure is de ultieme gezinsplatformer en daarmee een uitstekende lanceringsgame. Je kunt dit zonder na te denken kopen als je kinderen hebt. Maar jong én oud gaan van A Big Adventure genieten. Neem het traditionele platformen af en toe voor lief en je krijgt er bij vlagen een grote glimlach voor terug."

Dit artikel delen:

Lees meer

Exclusiviteit Call of Duty kan 'gigantische kans' voor Battlefield zijn Apple verhoogt de prijzen van apps in de App Store
0

Reacties op: Steam-illustratie hint naar pc-release Sackboy: A Big Adventure

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.