Nieuws

Statik en Harmonix Music VR: The Dance komen naar PlayStation VR

Trailers voor beide titels online geplaatst

Geschreven door Aida . op

Een puzzelgame met de naam Statik komt naar PlayStation VR. Dit bevestigt PlayStation op de officiële PlayStation Blog. Een eerste trailer voor de game is op de blog vrijgegeven. Daarnaast is een nieuwe Harmonix Music VR-game aangekondigd met de naam The Dance. 

Statik is een puzzelgame waarin spelers wakker worden in een rare ruimte. De handen van de speler zitten vast in een vierkant object en het is aan hen om diverse unieke puzzels op te lossen. “In Statik moeten spelers hun hersenen, ogen en oren gebruiken om elk mysterie op te lossen.” Maker Tarsier Studios geeft aan dat Statik op verschillende evenementen speelbaar is, waaronder E3.

Harmonix Music VR: The Dance is de nieuwe titel binnen de Harmonix Music VR-games. Harmonix Music VR biedt spelers verschillende werelden die tot leven komen op basis van muziek. Eerder werden The Beach en The Easel al onthuld.

In The Dance kunnen spelers onder andere een eigen choreografie maken. “The Dance is een leuke ervaring voor zowel de speler als de andere mensen in de ruimte.” Harmonix Music VR heeft zelf zeventien nummers om uit te kiezen. Spelers kunnen een usb met eigen muziek aan de PlayStation 4 koppelen om hun eigen muziek te gebruiken. Harmonix Music VR komt gelijktijdig uit met de PlayStation VR in oktober van dit jaar.

Eerder werd bekend dat de game How We Soar dit jaar ook wordt uitgegeven voor PlayStation VR. In deze game kruipen spelers in de huid van een feniks en kunnen zij in virtual reality rondvliegen. 

Bron: PlayStation VR

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe gameplaybeelden van platformer Cuphead verschenen Capcom onthult Street Fighter 5 verhaalmodus en dlc-personage details
1

Reacties op: Statik en Harmonix Music VR: The Dance komen naar PlayStation VR

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • casualkiller

    • 10 juni 2016 10:13
    Interresante titels, VR is, laat ik erbij zeggen, voor mijzelf, erg geschikt voor bite-sized games, kleine games die je gewoon even kunt spelen , in plaats van full blown AAA geweld wat een overload is op je sensoren. Zeker een titel als The Easel , wat in feite gewoon PSVR's alternatief voor Tilt-brush is, staat zeer hoog op mijn day one lijstje.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.