State of Decay: Survival Edition voegt wapens en voertuigen toe | Gamer.nl

State of Decay: Survival Edition voegt wapens en voertuigen toe | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De nieuwe wapens, voertuigen en personages kwamen eerder al als dlc uit voor de Xbox 360-versie. Naast nieuwe content zijn de animaties en interface verbeterd, en voegt de speciale editie grafische updates toe zoals een resolutie van 1080p en hogere draw distance. Wel draait de Survivor Edition op de Xbox One met een framerate van 30 fps.

Ook bevat de Survival Edition de Breakdown- en Lifeline-modi die ook als dlc voor de Xbox 360-versie uitkwamen. Breakdown is een roguelike-modus die steeds moeilijker wordt, Lifeline is een verhalende gamemodus. Undead Labs heeft ook geprobeerd een coöpmodus toe te voegen, maar heeft deze laten vallen gezien de engine daarvoor helemaal opnieuw ingericht zou moeten worden.

Spelers die al eigenaar zijn van de standaardversie van State of Decay krijgen 33% korting op de Survival Edition. Het is mogelijk om opgeslagen spellen over te zetten van de Xbox 360-versie naar de Xbox One-versie van State of Decay. De game komt 1 mei uit op pc en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou