State of Decay 3 is pas in vroege pre-productie

State of Decay 3 is pas in vroege pre-productie

Het onlangs aangekondigde State of Decay 3 is pas in vroege pre-productie. Dat bevestigt de ontwikkelaar via hun officiële href="https://twitter.com/StateOfDecay/status/1286437686585298946">Twitter-kanaal</a>.

Het vervolg werd deze week aangekondigd tijdens de Xbox Games Showcase. De trailer toont een personage dat jacht maakt op een wolf, dat uiteindelijk al is gedood door een besmet dier. Veel meer details over de game zijn er nog niet.

Ontwikkelaar Undead Labs meldt op Twitter dat het vervolg pas in vroege pre-productie is. Dit is normaal gesproken de fase van de ontwikkeling waarin de richting en de grootte van de game nog bepaald moeten worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb deel 1 geprobeerd maar kwam er niet echt in. Samen met een vriend deel 2 geprobeerd maar na een aantal speel sessies waren we er alweer klaar mee. Ik hoop dat ze er echt iets van maken dit keer. Beter graphics maar ook vooral de gameplay en het uitbouwen van de basis

0
test

Eigenlijk zijn er dus bijna geen next gen Xbox launch games die de moeite waard zijn. Meeste van wat er is getoond in de stream gisteren is multiplatform, in heel vroege fase (nieuwe game van Rare, State of Decay 3 en Fable) of een tegenvaller (Halo - op basis van wat is getoond). Dat geeft weinig hoop dat MS z'n lineup op orde heeft. Gamepass is het enige waar ik nu positief over ben.

0

Aanbevolen voor jou