State of Decay 2 komt volgend jaar naar Steam

State of Decay 2 komt volgend jaar naar Steam

State of Decay komt ergens begin 2020 naar Steam.

De Steam-pagina van de game is inmiddels live. Hierop staat als releasedatum 1 april 2022 gemeld, maar dit is niet correct. In de tekst op de pagina claimt ontwikkelaar Undead Labs dat het spel ergens begin 2020 naar het platform komt.

State of Decay 2 verscheen vorig jaar op Xbox One en Windows 10. De game biedt een open wereld waarin mensen met z'n vieren moeten proberen te overleven. De wereld is namelijk overgenomen door zombies.

Gamer.nl gaf de game een 6 en schreef: "Net als een zoveelste seizoen van The Walking Dead, voelt State of Decay 2 net even iets té vertrouwd. Overleven is doordacht en spannend, waardoor je constant nadenkt en je volgende actie plant. Technisch is State of Decay 2 echter zo ondermaats, dat een hoop plezier verloren gaat. De op veler verzoek toegevoegde coöperatieve modus is daarnaast erg basaal en daarmee slechts een pleister op de wonde."

De trailer hieronder is van de Xbox One-versie van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is toch veels te laat joh? Iedereen die de game zou willen spelen heb 'em toch al via de MS store gespeeld of een console?

0

Aanbevolen voor jou