StarCraft II-mod Left 2 Die vandaag uit | Gamer.nl

StarCraft II-mod Left 2 Die vandaag uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De drie mods werden al enkele tijd getest in een bèta, maar volgens Blizzard zijn ze nu verbeterd en zijn bugs opgelost. De mods zijn gratis te downloaden vanuit de game zelf en vanaf de officiële StarCraft II-website.

In Left 2 Die moeten twee spelers overdag hun basis uitbreiden om deze in de nacht tegen Zerg-invasies te verdedigen. In StarJeweled moet de speler, net als in Bejeweled, edelstenen op een raster bij elkaar zien te plaatsen om grondstoffen te verzamelen. In Aiur Chef moet de speler ingrediënten verzamelen om zo snel mogelijk gerechten te koken.

Mod Marketplace

Vorige maand maakte Frank Pierce, mede-oprichter van Blizzard, bekend dat het in 2009 aangekondigde Mod Marketplace nog steeds in ontwikkeling is, maar hij wilde niet in detail gaan wanneer deze zou uitkomen. Deze marktplaats geeft spelers de mogelijkheid om hun zelfgemaakte mods als download aan te bieden voor anderen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou