Star Wars Kotor 2 kan niet uitgespeeld worden op Switch

Star Wars Kotor 2 kan niet uitgespeeld worden op Switch

Spelers kunnen de pas uitgekomen Switch-versie van Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords op geen manier uitspelen.

Dat heeft ontwikkelaar Aspyr aangegeven. De op 8 juni uitgekomen port bevat een crash die plaatsvindt na het Basilisk Crash-filmpje wanneer spelers op Onderon landen. Daardoor kan niemand het spel op dit moment uitspelen op de console.

Aspyr laat weten dat er binnenkort een patch uitkomt die het probleem oplost. Het bedrijf laat niet weten wanneer deze patch precies uitkomt. "Maar we laten het zeker weten wanneer hij live is."

Aspyr werkt op dit moment samen met Saber Interactive aan een volledige remake van de eerste Knights of the Old Republic. Die game moet op een onbekende datum op PlayStation 5 en pc uitkomen. Het bedrijf gaf eerder ook opnieuw Star Wars: Jedi Knight 2, Episode 1 Racer en Republic Commando uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

pff testteam heeft daar een steekje laten vallen, best een grote bug die er doorgekomen is.

0
test

Maar... Ik snap het niet? Er wordt altijd gezegd dat die gasten die de game testen echt 24/7 bezig zijn met de game en het uitspelen, uitspelen en en nogmaals uitspelen om bugs te vinden. Maar hoe kunnen ze dan de game uitspelen als deze niet kan worden uitgespeeld? Geen van de testers is bij het einde gekomen? Of is het zo simpel als "het is een oude game, deze wordt niet meer getest" ?

0
test

@Markus88 misschien omdat het een port is met eventuele upgrades dat ze niet naar de gameplay en dergelijke keken maar alleen naar de nieuwe aanpassingen. Waarschijnlijk hebben ze toch iets toegevoegd wat een crash kon veroorzaken in een gebied dat buiten hun eigen aanpassingen ligt. Maar indd stond er zelf ook van te kijken

0

@Markus88 kan ook liggen aan de wijze waarop getest wordt. Je hebt geautomatiseerd testen en handmatig testen. Weet niet of beide op elke console gebeurt en of het probleem in beide gevallen naar boven komt. Wordt dit voor de switch via een emulator op de pc getest of daadwerkelijk op de console? En daarbij, bugs heb je altijd, mensen maken fouten.

0

@Markus88 Testen is een vloeibaar gebeuren. Het kan prima zijn dat deze bug het resultaat is van een last-minute hotfix voor een bug die hier verder niets mee te maken heeft. Meestal worden titels inderdaad tot in den treure getest, maar het is natuurlijk niet te doen om voor elke build weer vanaf nul te beginnen. Bovendien is een game testen niet hetzelfde als de game honderden keren uitspelen.

0

Aanbevolen voor jou