Star Wars Jedi: Survivor bevat vijf verschillende vechthoudingen

Star Wars Jedi: Survivor bevat vijf verschillende vechthoudingen

Hoofdpersonage Cal Kestis heeft in Star Wars Jedi: Survivor vijf verschillende vechthoudingen.

Dat liet regisseur Stig Asmussen weten aan Game Informer. Spelers kunnen in de game de vijf verschillende houdingen ontdekken. Een van de houdingen is gerucht op het vasthouden van twee lightsabers, terwijl een andere houding draait om het gebruiken van een lightsaber vergelijkbaar met die van Kylo Ren.

Het kan daarbij lonen om verschillende vechthoudingen te gebruiken bij diverse typen vijanden. Op die manier komen spelers er achter welke houding het beste werkt tegen bepaalde vijanden.

Volgens Asmussen heeft Cal meer ervaring vergeleken met de eerste game. "Het is vijf jaar na de eerste game, het zijn nog steeds duistere tijden... hij moet onconventionele dingen doen. Zelfs iets waar men op neerkijkt tijdens de hoogtijdagen van de Jedi Order ligt binnen de mogelijkheden van Cal."

Buiten de vechtstijlen heeft Cal ook andere nieuwe moves tot zijn beschikking. Zo kan hij nu op mounts rijden en kan hij diverse moves aan elkaar rijgen om gigantische kloven te overbruggen. Volgens Asmussen voelt de game dan ook nog meer aan als een metroidvania in vergelijking met het eerste deel.

Star Wars Jedi: Survivor komt op 17 maart 2023 uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Bekijk hieronder nog eens de trailer van de game die tijdens The Game Awards werd getoond.

Watch on YouTube
Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 ik ook eerste deel was ook zo goed

0
test

Dit ziet er toch een partij gaaf uit, moet de eerste nog uitspelen. Moet ik maar snel even doen.

0

Aanbevolen voor jou