'Star Wars Jedi: Fallen Order 2 wordt nog voor E3 onthuld'

'Star Wars Jedi: Fallen Order 2 wordt nog voor E3 onthuld'

Een mogelijk vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order zou nog voor E3 dit jaar worden onthuld.

Dat claimt journalist Jeff Grubb tijdens een recente Giant Bomb-stream. De stream zit achter een betaalmuur, maar de informatie werd getweet door Nibel. Aangezien E3 altijd rond juni wordt onthouden, zou de onthulling van het nog niet aangekondigde vervolg mogelijk al ergens in de komende vijf maanden plaats kunnen vinden. Mei wordt als mogelijke maand genoemd. Grubb claimt ook dat het spel ergens later dit jaar zou kunnen uitkomen, maar lijkt hier minder zeker over te zijn.

Er gaan al geruime tijd geruchten over een vervolg op Fallen Order. De eerste game was een grot succes - in het eerste halfjaar na release werden er al meer dan tien miljoen exemplaren verkocht - en ontwikkelaar Respawn heeft al eerder aangegeven het verhaal van die game graag voort te zetten. Ook uitgever EA noemde het spel een "nieuwe franchise".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deeltje 1 was een geweldige ervaring, meer hardcore dan ik had verwacht, maar wat een sensatie bij het verslaan van de eindbazen.

0

Het eerste deel was tof, maar het vele backtracken was echt irritant. Ook kon ik maar niet wennen aan de besturing.

0
test

@Tinus Tussengas-1 Ik had exact hetzelfde. Heb me echt wel vermaakt met deze game, maar de besturing vooral tijdens de gevechten frustreerden mij echt te erg waardoor ik afgehaakt ben. Ik ging te vaak dood doordat bepaalde moves te lang duurden, het niet lukte om te blocken, de timing van bepaalde moves compleet willekeurig leek of het zou werken of niet. En dan inderdaad dat backtracken. Heb regelmatig gehad dat ik een secret ergens zag, om na een half uur gefrustreerd blijven proberen er achter te komen dat ik misschien gewoon de skills nog niet heb unlocked om er te kunnen komen.

0
test

@woutzorz eens (ik dacht dat t aan mij lag met die controlls/reactie tijden van blocken enz.)

0
test

@Tinus Tussengas-1 Het is een Souls-like Metroidvania... what did you guys expect?

0

@Ardyn dan moet je input wel heel direct zijn. Nu leek het wel dat er een gigantische inputlag was.

0
test

@Tinus Tussengas-1 Het meest irritante in mijn optiek was het ronduit debiele respawn/checkpointsysteem. Geef spelers gewoon de mogelijkheid te saven waar en wanneer ze zelf willen.

0

Aanbevolen voor jou