Star Wars Humble Bundle nu beschikbaar | Gamer.nl

Star Wars Humble Bundle nu beschikbaar | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De Humble Bundle met Star Wars-thema bestaat uit negen games en binnenkort worden er meer toegevoegd. Wie het gemiddelde bedrag betaalt voor de bundel ontvangt Star Wars Knights of the Old Republic, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy en Star Wars: Dark Forces.

De spelers die boven het gemiddelde betalen, ontvangen ook nog Star Wars: Republic Commando, Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords en Star Wars Battlefront 2. Het gemiddelde staat op moment van schrijven op 11,47 dollar. Wie echter minstens 12 dollar overmaakt, ontvangt alle bovengenoemde games plus Star Wars: The Force Unleashed 2, Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition en Star Wars: Empire at War Gold Pack.

Bij het kopen van games bij Humble Bundle kan men kiezen in welke mate het aankoopbedrag gaat naar de ontwikkelaars, de Humble Store en de liefdadigheidsinstellingen Unicef. De games zijn DRM-vrij.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou