Star Wars Episode 1: Racer komt volgende maand opnieuw uit

Star Wars Episode 1: Racer komt volgende maand opnieuw uit

De klassieke racegame Star Wars Episode 1: Racer verschijnt op 12 mei op PlayStation 4 en Switch.

De Switch-versie werd al in de meest recente Nintendo Direct Mini aangekondigd, waarna ook de PS4-versie werd aangekondigd. Een releasedatum was echter nog niet bekend. Episode 1: Racer verscheen in 1999 onder andere voor Nintendo 64, pc en Dreamcast en laat spelers meedoen aan podraces, bekend uit de Star Wars-film Episode 1: The Phantom Menace.

De versies op Switch en PlayStation 4 krijgt verbeterde besturing. Verder zit alles uit het oorspronkelijke spel in de game, waaronder de campagne, 25 verschillence coureurs, split-screen multiplayer en alle tracks. Meer informatie is op de officiële Star Wars-site te vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Supergaaf natuurlijk, alleen een beetje vreemd dat er ook op de Star Wars pagina niets wordt gezegd over een grafische update. Want naast de controls kan die game dat ook zeker gebruiken.

0

@DevTrunks die zal er ook niet zijn Disney kennende. Snel cashen met minimale effort, en weer door.

0
test

Kan je deze game dan ook besturen zoals de arcade kast? Heb daar een keer op kunnen spelen en je moest met handlebars gas geven en sturen. Zou leuk zijn als dat met de joycons kon. Voor ps4 zou ik een vr support ook wel tof vinden, werkt voor wipeout ook goed 😃

0

Aanbevolen voor jou