Star Wars: Battlefront biedt multiplayer voor 40 spelers | Gamer.nl

Star Wars: Battlefront biedt multiplayer voor 40 spelers | Gamer.nl

De first- en third-person shooter Star Wars: Battlefront biedt multiplayergevechten waaraan veertig spelers tegelijk mee kunnen doen.

Dat blijkt uit previews van het spel door verschillende media, waaronder Eurogamer, die reeds online zijn verschenen. De officiële onthulling van het spel vindt later vanavond plaats. 

Star Wars: Battlefront kent geen traditionele, verhalende singleplayercampagne. In plaats daarvan biedt het spel verschillende mi ies en spelmodi die alleen, via lokale coöp of in online multiplayer te spelen zijn.

Het maximaal aantal spelers verschilt per spelmodus, met een maximum van veertig. Spelers kunnen tijdens het spelen zelf kiezen voor welk cameraperspectief ze gaan, een standpunt vanuit de eerste of de derde persoon.

Millennium Falcon

De mi ies draaien om gevechten tu en twee facties, de Rebel Alliance en de Galactic Alliance. Speelbare personages zijn onder meer Boba Fett en Darth Vader.

De gameplay bestaat naast grondgevechten ook uit confrontaties in ruimteschepen, waaronder Tie Fighters, X-Wings en de Millennium Falcon. Ook Speeder Bikes zijn beschikbaar als voertuig.

Star Wars: Battlefront verschijnt in de Verenigde Staten op 17 november en in het Verenigd Koninkrijk op 20 november. Waarschijnlijk valt de Nederlandse releasedag op donderdag 19 november. Het spel komt naar de Playstation 4, Xbox One en pc.

Lees alles over Star Wars: Battlefront in de Gamer.nl preview, die om 19:30 uur verschijnt.

Door NU.nl

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou