Star Citizen-modules speelbaar voor alle backers | Gamer.nl

Star Citizen-modules speelbaar voor alle backers | Gamer.nl

De miljoen mensen die Star Citizen hebben gesteund hebben vanaf nu toegang tot alle delen van het spel. Dit laat Chris Roberts in een nieuwsbericht weten.

Eerder moesten spelers betalen voor toegang tot Alpha Acce , of konden zij voor vijf dollar modulepa en aanschaffen. Dit wordt nu afgeschaft. “Iedereen die ons heeft gesteund door een Star Citizen Package aan te schaffen kan vandaag spelen zonder dat zij zich hoeven zorgen te maken dat ze geen toegang hebben tot delen van het spel in de toekomst. Geen Star Marine-pas, geen Alpha 2.0-pas. Er zijn geen extra betalingen nodig voor modules die op dit moment gemaakt worden in deze pre-release fase”, aldus Roberts.

In de toekomst worden beperkte releases geplaatst op een testserver. Alle mensen die Star Citizen hebben gesteund krijgen toegang tot een live release zodra deze wordt vrijgegeven. De mensen die eerder betaald hebben voor premiumtoegang, krijgen een vergoeding in de vorm van in-game geld.

Mensen met een Alpha Acce -pas krijgen 10,000 United Earth Credits en mensen met een Arena Commander-pas krijgen 5,000 United Earth Credits. Deze vergoeding wordt over de komende dagen uitgekeerd. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou