Nieuws

Star Citizen-modules speelbaar voor alle backers

Premium toegang en betaalde toegang gestopt

Geschreven door Aida . op
De miljoen mensen die Star Citizen hebben gesteund hebben vanaf nu toegang tot alle delen van het spel. Dit laat Chris Roberts in een nieuwsbericht weten.

Eerder moesten spelers betalen voor toegang tot Alpha Access, of konden zij voor vijf dollar modulepassen aanschaffen. Dit wordt nu afgeschaft. “Iedereen die ons heeft gesteund door een Star Citizen Package aan te schaffen kan vandaag spelen zonder dat zij zich hoeven zorgen te maken dat ze geen toegang hebben tot delen van het spel in de toekomst. Geen Star Marine-pas, geen Alpha 2.0-pas. Er zijn geen extra betalingen nodig voor modules die op dit moment gemaakt worden in deze pre-release fase”, aldus Roberts.

In de toekomst worden beperkte releases geplaatst op een testserver. Alle mensen die Star Citizen hebben gesteund krijgen toegang tot een live release zodra deze wordt vrijgegeven. De mensen die eerder betaald hebben voor premiumtoegang, krijgen een vergoeding in de vorm van in-game geld.

Mensen met een Alpha Access-pas krijgen 10,000 United Earth Credits en mensen met een Arena Commander-pas krijgen 5,000 United Earth Credits. Deze vergoeding wordt over de komende dagen uitgekeerd. 

Bron: Roberts Space Industries

Dit artikel delen:

Lees meer

Mario & Luigi: Paper Jam verschijnt op 4 december Nieuwe beelden voor Homeworld: Shipbreakers
2

Reacties op: Star Citizen-modules speelbaar voor alle backers

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  MacUseless

  • 15 oktober 2015 10:36
  Toch maar weer downloaden dan

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Garia666

  • 15 oktober 2015 19:40
  Binnen kort als alpha 2.0 uit is dan zijn de multi crew schepen beschikbaar. Mochten er mensen zijn die dat uit willen proberen dan kan dat. ik heb een constellation phoenix. En sta onder de zelfde nick in SC. Geef maar een seintje zou ik zeggen ;)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.