Star Citizen haalt meer dan 400 miljoen dollar binnen via crowdfunding

Star Citizen haalt meer dan 400 miljoen dollar binnen via crowdfunding

Star Citizen heeft meer dan 400 miljoen dollar - omgerekend meer dan 350 miljoen euro - opgehaald via crowdfunding.

Dat blijkt uit de statistieken op de RobertsSpaceIndustries-website. Het geld is overgemaakt door meer dan 3,3 miljoen mensen. Ondanks dat de crowdfunding al jaren beschikbaar is, wordt er nog steeds veel geld overgemaakt: in oktober werd bijvoorbeeld bijna 8 miljoen dollar opgehaald.

De ambitieuze ruimtegame Star Citizen is al sinds 2012 in ontwikkeling, maar er is nog altijd geen releasedatum vastgesteld. Star Citizen haalde het recordbedrag op via crowdfunding en van meerdere investeerders. Het spel is op dit moment in alfa. 

In 2020 werden onder andere nieuwe missies, voertuigen, ruimteschepen, menuverbeteringen, camera-updates en verbeteringen voor de wereld toegevoegd. Fans wachten al geruime tijd op de singleplayercampagne van de game, Squadron 42. Vorig jaar gaf Roberts aan dat het nog een tijdje zou duren voordat het spel in bèta beschikbaar zou komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vraag me af wanneer er iemand is die het zat is en deze pyramide makers voor de rechter slepen.

0
test

Ze krijgen geen cent meer van me tot ik de single player campaign heb uitgespeeld. Waar ik 9 jaar en 12 dagen geleden (!!) de kickstarter voor gebacked heb... en ik citeer: "ESTIMATED DELIVERY Nov 2014"

0

Aanbevolen voor jou