Star Citizen brak in 2021 wederom crowdfundingrecord

Star Citizen brak in 2021 wederom crowdfundingrecord

Star Citizen heeft in 2021 wederom diens eigen crowdfundingrecord verbroken.

Dat blijkt uit data verzameld door fans - en vervolgens door Twinfinite werd geverifieerd. In 2021 werd er 86,4 miljoen dollar opgehaald voor de crowdfunding van het spel, waarmee het record uit 2020 van bijna 79 miljoen dollar is verslagen.

Inmiddels staat het totaal opgehaalde bedrag voor Star Citizen op 426.747.295 dollar. Inmiddels zijn er meer dan 3,4 miljoen geregistreerde spelers.

De ontwikkeling van Star Citizen begon in 2012 als Kickstarter-campagne met de ambitie om een spirituele opvolger te ontwikkelen gebaseerd op de Wing Commander-franchise van Chris Roberts. In eerste instantie was Star Citizen gepland om in 2014 uit te komen, maar naarmate er steeds meer geld werd opgehaald werd de lancering uitgesteld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor exact mijn eerste gedachte toen ik dit las haha. Gewoon een game nooit uitbrengen en nog steeds krijg je de miljoenen naar je toe gegooid. Wat zijn we toch ook een dom volk :)

0

@Zut Waar heb je het over? Mensen spelen het gewoon hoor. Het is geen kwestie van een game kopen die je nooit krijgt, het is een game die voor eeuwig uitgebouwd blijft worden. Goede investering als je er veel plezier van hebt.

0

Aanbevolen voor jou