SSX Deadly Descents bevat 3D-optie | Gamer.nl

SSX Deadly Descents bevat 3D-optie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het magazine gaat creative director Todd Batty in op de kritiek van gamers dat de nieuwe SSX een hele andere uitstraling heeft dan eerdere games in de snowboardserie. Volgens hem zal het ruigere uiterlijk fans echter niet afschrikken. "Sommige leden van mijn team zagen me SSX Tricky spelen en dachten dat het een Wii-game was. SSX had een fantastisch casual jasje, maar van binnen was het een hardcore speelervaring. We willen iets maken waar SSX-spelers absoluut van houden. We veranderen alleen het jasje zodat het beter past bij de Playstation 3."

Eerder was al bekendgemaakt dat SSX Deadly Descents een terugspoelfunctie heeft, zodat fouten kunnen worden hersteld. De game bevat zeventien verschillende gebieden op bergen die meerdere routes hebben van de top naar de voet. De bergen zijn ieder gevaarlijk op hun eigen manier, zoals stukken ijs die naar beneden glijden en extreem lage temperaturen. Deze gevaren zullen het spel elk op een andere manier beïnvloeden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou