Square Enix zet games over naar de iPad | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Square Enix wil er voor zorgen dat de overzettingen er scherp uit zien op de iPad. Tot dusver worden alleen Crystal Defenders en Chaos Rings genoemd, maar het bedrijf zegt ook aan andere overzettingen te werken. Daarnaast is inmiddels Final Fantasy XIII - Larger-than-Life Gallery uitgebracht, waarmee foto's bekeken kunnen worden. Ook is Chocobo Panic, een game waarin spelers Chocobo's moeten vangen, al verschenen.

Overzettingen

Chaos Rings is een RPG ontwikkeld door Media Vision en uitgebracht door Square Enix. De game werd op 20 april 2010 uitgebracht voor de iPhone en is geproduceerd door Takehiro Ando. De personages zijn door Yusuke Naora ontworpen. Naora was art director voor onder andere Final Fantasy VII en VIII. Chaos Rings vindt plaats in de mysterieuze Ark Arena, waar in kerkers en toernooien wordt gevochten voor roem en onoverwinnelijkheid. Chaos Rings biedt vier scenario's, waarbij in ieder scenario de speler twee unieke personages bestuurt. Crystal Defenders kwam in 2009 al uit op Xbox Live Arcade en PlayStation Network en is een tower defense-game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou