Square Enix viert verjaardag Final Fantasy 7 met livestream

Square Enix viert verjaardag Final Fantasy 7 met livestream

Op 31 januari viert Square Enix de verjaardag van Final Fantasy 7 met een livestream.

De livestream is om 12:00 uur Nederlandse tijd de bekijken op het Japanse

Watch on YouTube

van Square Enix. De stream richt zich vermoedelijk op het tweede seizoen van The First Soldier, de mobiele battle royale-game die vorig jaar verscheen. 

Ook zijn regisseur Yoshinori Kitase en artiest Tetsuya Nomura te gast. Het is onduidelijk of de stream ook informatie deelt over het volgende deel van Final Fantasy 7 Remake.

Final Fantasy 7 bestaat in 2022 25 jaar. De game verscheen oorspronkelijk op PlayStation en betreft het eerste driedimensionale deel uit de serie. De game werd geport naar een groot aantal platformen, waarna in 2020 een uitgebreide remake van het eerste deel van de rpg verscheen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ze zullen ongetwijfeld een teaser laten vallen van FFVII-2 wat niet meer vertelt dan "no really, it is in development you bunch of impatient bloodsuckers. Do you know how long it takes to create a video game!?". Alleen dan niet in zoveel woorden.

0
test

@gimbal2 Ze hadden dan volgens mij ook al hun resources op FF7 2 moeten zetten ipv FF16 er nog even tussen te maken (ook al vind ik die er ook veelbelovend uitzien)

0

@do365nic Gaan we weer hoor, iemand die niet door heeft dat XVI door een heel ander team gemaakt word dan de VII remake, en dat die twee elkaar dus niet in de weg zitten in het ontwikkelingsproces.

0
test

@do365nic Dit soort comments geven mij neigingen om mijn hoofd op het toetsenbord te laten ewsfdglhjkfdgs;ljkgWrjknb.

0
test

Hey, dan is ook mijn verjaardag. Dacht doen ze speciaal voor mij ;-)

0

Aanbevolen voor jou