Square Enix registreert Deus Ex: Human Revolution | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Siliconera.De ontwikkeling van Deus Ex 3 werd in 2007 al bevestigd en Human Revolution zal dus mogelijk gaan fungeren als de officiële titel voor het derde deel in de serie. Het zou echter ook kunnen gaan om een andere game in het Deus Ex-universum. Vooralsnog is er weinig tot niets bekend over de nieuwe Deus Ex-game. Wel is duidelijk dat Square Enix de tu enfilmpjes van de game gaat verzorgen. De game is officieel alleen voor de PC aangekondigd, al sluit de ontwikkelaar niet uit dat de game ook naar consoles komt.

Deus Ex

Deus Ex verscheen in 2000 op de PC en werd uitgegeven door Eidos Interactive. De game is een first-person shooter, maar heeft ook elementen van een RPG. De game werd positief ontvangen en won verscheidene awards. De game werd later dan ook uitgebracht op de Mac en PlayStation 2. In 2003 volgde ook het vervolg, Deus Ex: Invisible War.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou