Square Enix maakt nieuwe versie van iconische Final Fantasy 7-artwork

Square Enix maakt nieuwe versie van iconische Final Fantasy 7-artwork

Square Enix heeft de iconische artwork van Final Fantasy 7 opnieuw gemaakt voor de aankomende remaster.

Dat heeft het bedrijf gedaan om te vieren dat de originele Final Fantasy 7 op 7 september 1997 in de Verenigde Staten uitkwam. Het originele artwork was de cover van het spel en toont Cloud, zijn Buster Sword en de omgeving van het spel.

De Final Fantasy 7-remake verschijnt op 3 maart 2020 voor PlayStation 4. Het betreft de eerste episode van het spel; de game wordt in verschillende delen uitgebracht. Het is niet bekend in hoeveel delen.

Hieronder is de originele artwork te zien, met daaronder de tweet met de vernieuwde artwork.

Final Fantasy 7

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"iconish", dat is wel wat overdreven. Wel een verbetering, het is nu beter herkenbaar als een kantoorpand wat is verwerkt in een soort nucleaire reactor. De oude plaat leek meer op een robot.

0
test

@gimbal2 Overdreven? Het was letterlijk de cover van de game. een game die de geschiedenis is ingegaan als een van de absolute toppers van z'n generatie. Als dat niet iconisch is, wat dan wel?

0
test

@darkmanwls Volgens mij was dit de boxart van de originele PAL versie destijds: https://www.mobygames.com/images/covers/l/106358-final-fantasy-vii-playstation-front-cover.jpg Niet de afbeelding hierboven, vind hem wel episch, dat wel!

0

Aanbevolen voor jou