Nieuws

Spring Update brengt Platoons, nieuwe wapens en meer naar Battlefield 1

Clans tot honderd man

Geschreven door Jacco Peek op
De Spring Update van Battlefield 1 is vanaf vandaag te downloaden. Onder de nieuwe features bevinden zich Platoons, nieuwe wapens en een manier voor medics om gewonde soldaten te laten weten dat ze gerevived zullen worden.

Platoons zijn clans waarbij spelers zich kunnen aansluiten. Ze bestaan uit maximaal honderd man en zijn hiƫrarchisch opgebouwd. De maker van een Platoon neemt de rol aan van generaal, die de rechten krijgt om een embleem te maken, de naam en tag op te stellen en de toelatingseisen in te stellen. De kolonel en luitenant staan hieronder en hebben ook een aantal rechten om de kolonel te vervangen.

Spelers kunnen zich bij meerdere Platoons aansluiten, maar kunnen er maar een tegelijk vertegenwoordigen. Wanneer een squad bestaat uit vier leden van hetzelfde Platoon, wordt een vaan met het embleem achtergelaten bij veroverde vlaggen tijdens de Conquest-modus.

De Spring Update voegt ook de Medic Revival Intent toe, waarbij medics kunnen laten weten aan gewonde spelers dat hulp onderweg is. Zo vindt er vanwege de optie om medics te roepen wederzijdse communicatie plaats tussen spelers.

Ook krijgen serverbeheerders met de update meer opties. Ze kunnen nu een wachtwoord instellen, minder spelers toelaten voordat een ronde begint en andere gebruikers beheerdersrechten geven.

Tot slot krijgt Battlefield 1 meer wapens. De Hellriegel 1915 Defensive, Selbstlader 1906 Sniper, Huot Automatic Optical en deMartini-Henry Sniper zijn per klasse vrij te spelen vanaf level 10.

De Spring Update is ongeveer 2,3GB groot en nu te downloaden op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Kijk op de website van Battlefield 1 voor alle veranderingen.

Bron: Battlefield 1

Dit artikel delen:

Lees meer

Speel nu het eerste uur van Prey Resident Evil 7 wereldwijd 3,5 miljoen keer verkocht
2

Reacties op: Spring Update brengt Platoons, nieuwe wapens en meer naar Battlefield 1

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • TheChief

  • 28 april 2017 12:08
  Imo too little too late, heb het spel al gedelete en ben mijn interesse ervoor verloren. Speel weer Battlefield 4.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • bokahara

  • 29 april 2017 01:57
  @thechief het feit dat je battlefield 4 speelt laat al zien dat je smaak ver te zoeken is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.