Nieuws
Splatoon 3

Splatoon 3-update past balans van wapens aan

In maart volgt een update met nieuwe content

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo heeft update 2.1.0 voor Splatoon 3 uitgebracht waarmee onder andere de balans van wapens wordt aangepast.

Diverse wapens zijn nu iets minder sterk of juist sterker geworden, bijvoorbeeld door het gebied dat een ontploffing bereikt aan te passen. Vooral de Ninja Squid-move is minder krachtig gemaakt.

Ook zijn er diverse aanpassingen gemaakt aan de multiplayermodi, met name Salmon Run. Tot slot zijn er diverse bugs opgelost. De patch notes zijn via onderstaande tweet te vinden.

Nintendo heeft laten weten dat er in maart een nieuwe update voor Splatoon 3 op de planning staat, waarmee allerlei nieuwe features toegevoegd moeten worden. De precieze inhoud is echter nog niet bekend.

Splatoon 3 verscheen afgelopen september voor Nintendo Switch. De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Splatoon 3 is een uitstekend vervolgdeel dat vooral doorpakt op de beste aspecten van deel een en twee. Alles werkt net even logischer en draait zoals je mag verwachten, van de kenmerkende gameplay tot de menu’s. Behalve een uitgebreidere, leuke singleplayercampagne, hoef je echter niet op veel nieuws te rekenen."

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Remake van Baten Kaitos in ontwikkeling voor Switch De PlayStation Plus Extra- en Premium-games van januari zijn er
0

Reacties op: Splatoon 3-update past balans van wapens aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.