Nieuws
Splatoon 3

Splatoon 3-beelden doen de ronde op internet

Zelfs het einde van de campagne ligt al op straat

Geschreven door Jari Klapwijk op
Op het internet zwerven een hoop beelden van Splatoon 3. Het spel komt pas vrijdag officieel uit, maar een handjevol spelers heeft hem al in handen.

Het Twitter-account Splatoon3Leaks heeft al meerdere beelden gedeeld van de campagne van de nieuwe Splatoon-game (via VGC). Sommige van die video's zijn reeds verwijderd na auteursrechtelijke claims. Volgens sommige gebruikers is de game gekraakt op pc, waardoor alle files inzichtelijk zijn. Op het internet zwerven zelfs al video's van het einde van de campagne.

Het is niet voor het eerst dat een Nintendo-game al voor release op straat ligt. Dat gebeurde eerder al bij Xenoblade Chronicles 3, Pokémon Legends: Arceus en Pokémon Brilliant Diamon & Shining Pearl. In 2020 verbrak Nintendo de banden met een Portugese website, omdat ze verantwoordelijk waren voor het lekken van informatie over Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Splatoon 3 komt op 9 september uit op de Nintendo Switch. De game bevat drie hoofdmodi: Grondoorlog, Salmon Run en een nieuwe verhaalmodus genaamd Terugkeer van de Mammalianen. Nintendo heeft al laten weten dat de game na release zo'n twee jaar lang wordt ondersteund met nieuwe content. Elke drie maanden komt er een gratis seizoenscatalogus uit. Tegelijkertijd moeten er ook nieuwe wapens, toernooien en levels worden toegevoegd. Ook staat er grootschalige, betaalde downloadbare content op de planning, maar daar is nog geen verdere informatie over bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Arcane wint als eerste streamserie een Emmy voor Best Animated Program Konami vernieuwt handelsmerk klassieke rpg Suikoden
0

Reacties op: Splatoon 3-beelden doen de ronde op internet

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.