Spin-off van Borderlands wordt waarschijnlijk donderdag onthuld

Spin-off van Borderlands wordt waarschijnlijk donderdag onthuld

De Tiny Tina spin-off van Borderlands wordt waarschijnlijk aanstaande donderdag tijdens het Kick Off Live-evenement van Summer Game Fest onthuld.

Via het officiële Twitter-account van Summer Game Fest werd gemeld dat de nieuwe game van Gearbox Software op het Kick Off Live-evenement wordt onthuld. Er wordt hierin gelinkt naar de teaserwebsite 'Be Chaotic Great'.

Waarschijnlijk gaat het om een nieuwe Borderlands-game die volledig om het personage Tiny Tina draait. Volgens recente geruchten zou het spel mogelijk Wonderlands gaan heten. Ook wordt in recente geruchten Tiny Tina's Wonderlands als titel genoemd. 

Het Kick Off-live evenement van Summer Game Fest is aanstaande donderdag vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd te zien. Hoewel het niet gerelateerd is aan E3, luidt het evenement onofficieel toch het begin van de dit jaar digitale beurs in, dat de dagen erna plaatsvindt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nou, ben benieuwd. Zal wel niet heel veel meer dan een vage teaser zijn.

0
test

Ik ben helemaal voor meer Borderlands maar Tina Tina hoeft voor mij niet, die vind ik erg irritant.. Maar goed, Borderlands gaat toch meer om gameplay (en de muziek! ) dan het verhaal.

0
test

@Wiepie Ha, iemand die ook waardering uitspreekt voor de muziek! Een favoriet?

0
test

@DevTrunks. Raid on Digistruct Peak, Gingerton Bottom en zo'n beetje de hele soundtrack van de Pre-Sequel (Jesper Kyd!). Maar maakt verder niet heel veel uit, het is bijna altijd goed.

0

Aanbevolen voor jou