Spielberg-project LMNO geannuleerd door EA | Gamer.nl

Spielberg-project LMNO geannuleerd door EA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

LMNO is het project dat voortkwam uit een samenwerking tu en de uitgever en filmregi eur Steven Spielberg. Het bericht dat LMNO geannuleerd is kwam naar buiten via Jake Kazdal, een voormalige medewerker van EA die aan het project heeft gewerkt. Kazdal liet het volgende weten over het ontwikkelingsproces: "Ik weet niet precies wat er uiteindelijk toe geleid heeft dat het project uiteen is gevallen. Ik weet wel zeker dat iedereen er waarschijnlijk net iets anders over te zeggen heeft, maar feit blijft dat het project nooit echt van de grond is gekomen."

Bedrijfspolitiek

Over het spel, dat uitgesproken moest worden als 'elemental', was nog altijd vrijwel niets bekend. Kazdal stelt dat de insteek van LMNO ook in een aantal concurrerende projecten was terug te vinden, zij het in minder uitgebreide vorm. "Er waren wat rivaliserende projecten, die mogelijk zelfs binnen EA ontstaan zijn, die in principe hetzelfde deden, maar dan net iets minder uitgebreid. Er was gewoon sprake van een hoop bedrijfspolitiek."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou