Nieuws
Destiny 2

Dagelijkse spelersaantal Destiny 2 stijgt boven één miljoen

Bungie heeft toekomst in eigen hand

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Het dagelijkse aantal spelers voor Destiny 2 heeft de grens van een miljoen gepasseerd. Dit cijfer, verspreid over alle beschikbare platformen, wordt bekend door de Charlemagne Bot via het Twitter-kanaal van Pyro Gaming.

Op 16 juni werd vastgesteld dat de grens van een miljoen dagelijkse spelers van Destiny 2 was gepasseerd gecombineerd op alle platformen. De actieve spelers waren verspreid over de verschillende modi binnen de game. Zo waren 961.000 spelers actief in PvE, 472.000 in Crucible, 319.000 in Gambit en 139.000 in raids. Uiteraard waren de spelers op verschillende modi actief.

Met het aantal spelers wordt verondersteld dat de nieuwste uitbreiding voor Destiny 2, Season of Opulence een succes is en veelvuldig wordt gespeeld door de fans. Daarnaast is er kort geleden een volgende uitbreiding genaamd Shadowkeep evenals een gratis versie van Destiny 2 aangekondigd wat mogelijk de interesse van bestaande en nieuwe spelers heeft doen toenemen in de game.

Destiny 2

De toename van het aantal spelers is een goed teken voor ontwikkelaar Bungie dat kort geleden de rechten voor Destiny terugkocht van uitgever Activision. Na deze acquisitie verbrak Bungie de werkrelatie met Activision en is sindsdien onafhankelijk geworden. In een recent financieel rapport van Activision werd duidelijk dat het verliezen van de franchise zorgde voor een forse daling in het aantal maandelijkse spelers. Dit aantal kwam neer op ongeveer zes miljoen spelers.

Destiny 2 is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Luigi's Mansion 3 krijgt meer baasgevechten dan ooit' The Division 2 voegt minigun-specialisatie toe
0

Reacties op: Dagelijkse spelersaantal Destiny 2 stijgt boven één miljoen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.