Spelers moeten altijd online zijn om Back 4 Blood te spelen

Spelers moeten altijd online zijn om Back 4 Blood te spelen

Spelers moeten altijd online zijn om Back 4 Blood te spelen, ook in de 'solomodus'. Dat blijkt uit een tweet van Turtle Rock Studios.

Naast een online co-op-modus biedt de game ook de optie om met computergestuurde teamgenoten te spelen. Voor die modus is ook een actieve  internetverbinding benodigd.

"We onderzoeken manieren om offline in de toekomst te ondersteunen, maar bij lancering heb je een internetverbinding nodig om te spelen", zegt de studio. 

De keuze is volgens velen opvallend, omdat de spirituele voorganger van Turtle Rock, Left 4 Dead, wel opties bevat om offline te spelen. 

Back 4 Blood is net als Left 4 Dead een coöperatieve zombieshooter. Vijanden en andere obstakels in levels worden bepaald aan de hand van een kaartensysteem, dat spelers voor elke ronde kunnen inzien.

Back 4 Blood verschijnt op 12 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game is bij verschijning beschikbaar op Xbox Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar Left 4 Dead 2 speelt iedereen toch alleen maar versus, ook nu nog.

0
test

Ach het is niet alsof dat voor de meeste een probleem zal zijn, wordt pas een probleem wanneer de servers in de toekomst uitgezet worden. Maar hopelijk dat dan dus wel een offline modus aanwezig is.

0

Aanbevolen voor jou